Blog

 • Fotograaf gezocht in Waalwijk

  Fotograaf gezocht in Waalwijk

  Als fotograaf in de regio Midden-Brabant en opgegroeid in Waalwijk fotografeer ik er graag. In Waalwijk zijn er verschillende mogelijkheden qua locatie om te fotograferen.

  Lees meer…

 • Verbondenheid bij Chinees nieuwjaar

  Verbondenheid bij Chinees nieuwjaar

  Chinees Nieuwjaar werd afgelopen weekend groots gevierd in Rotterdam. De kenmerkende rode lantaarns hingen in de bomen in de straten van Chinatown. Verklede mensen, kraampjes, activiteiten voor kinderen, vuurwerk en vooral draken (het is immers het jaar van de draak).

  Lees meer…

 • Portretfotograaf Brabant

  Portretfotograaf Brabant

  Je wilt jezelf laten zien op social media en op je website maar een goede portretfoto heb je eigenlijk niet. Dan wordt het tijd voor actie!

  Lees meer…

 • Bedrijfsbijeenkomst reportage

  Bedrijfsbijeenkomst reportage

  Heb je een bedrijfsbijeenkomst? Een feestje met je bedrijf? Een opening of andere bijeenkomst? Een bijzonder moment dat vastgelegd moet worden? Ik help je graag aan mooi beeldmateriaal zodat jij je bedrijf kan laten zien.

  Lees meer…

 • Fotograaf Tilburg

  Fotograaf Tilburg

  Een fotoshoot bij je bedrijf in Tilburg of op locatie in de omgeving van Tilburg. Dat kan! Als fotograaf gevestigd in Noord-Brabant fotografeer ik door heel Zuid-Nederland en soms verder. Bij bedrijven of op locatie.

  Lees meer…

 • Zakelijke fotoshoot

  Zakelijke fotoshoot

  Als ondernemer wil je je bedrijf zichtbaar maken voor de buitenwereld. Daarbij speelt beeldmateriaal een belangrijke rol. Een zakelijke fotoshoot zorgt voor een goed gevulde beeldbank en daarmee geef je een inkijkje in je bedrijf en laat je zien wie je bent. Mensen willen graag weten wie je bent. Hoe laat jij dat zien?

  Lees meer…