Seniorenfotografie

Ieder moment verdient het om vast gelegd te worden

Een mooie foto van je vader, moeder, opa en/of oma. Heb jij er eentje? Misschien wel een van pakweg 20 jaar geleden. Maar heb je er ook een van nu? Eentje waarop je ouders staan zoals ze nu zijn?

Seniorenfotografie wordt soms vergeten. Onze kinderen fotograferen we voortdurend, maar onze ouders bijna nooit. Hoe waardevol is het om een mooi portret van je ouders of grootouders te hebben om te koesteren. En, mochten ze er straks niet meer zijn, te hebben als waardevolle herinnering.

seniorenfotografie in huis

Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg

Fotograferen doen we bij feestjes of als er iets bijzonders te vieren valt. Soms vergeten we dat de normale, gewone dingen in ons leven ook prachtig zijn om vast te leggen. Dat kopje thee dat je drinkt op de bank of je enthousiaste moeder in haar favoriete stoel. De normale dingen uit het dagelijkse leven.

Ik breng je vader, moeder, opa en/of oma in beeld in hun eigen vertrouwde omgeving. In hun woonkamer of andere plek waar ze zich helemaal op hun gemak voelen. Op een manier die bij ze past. Lekker thuis in hun eigen omgeving, puur en zonder opsmuk. Zoals het is. Eerlijk en echt.

seniorenfotografie puur en eerlijk

Het mooie van seniorenfotografie

Het is heel bijzonder om te mogen fotograferen bij senioren en ouderen. Buiten de prachtige gezichten met rimpels en twinkende ogen krijg je de mooiste verhalen te horen. Dit kan soms een mooie aanleiding zijn om het (ook) met de kinderen te hebben over het leven en wat er belangrijk is. En hoe ze erop terugkijken.

De kwetsbaarheid van het leven zie je terug in mijn portretten.
Bij ouderen in de laatste levensfase extra waardevol. Het vormt vaak een blijvende herinneringen voor familie en vrienden.

kwetsbaarheid bij senioren en ouderen

Wil je een fotoshoot voor senioren boeken?

Dat kan!
Een standaard senioren-fotoshoot ziet er als volgt uit:
– seniorenfotografie is altijd op locatie en de fotoshoot duurt circa één uur.
– deze shoot is geschikt voor 1 of 2 senioren.
– vooraf hebben we kort telefonisch contact over evt. wensen en locatie
– tijdens de fotoshoot nemen we alle tijd om kennis te maken en al kletsend worden er foto’s gemaakt van de momenten binnenshuis.
– er wordt (zoveel mogelijk) gefotografeerd met natuurlijk licht
– je ontvangt 10 digitale beelden op hoge resolutie geselecteerd door de fotograaf. (deze worden verstuurd via wetransfer).
– de foto’s mogen vrij gebruikt worden in de privé-sfeer.
– incl. 5 afdrukken formaat 13×13 – 13x19cm.
– incl. reiskosten tot een straal van 15km vanaf Loon op Zand. Voor extra gereden km wordt €0,50 per km gerekend.
– prijs: €295,00 incl btw.

Heb je speciale wensen? Of wil je overleggen of deze fotoshoot bij jou of jouw ouders past? Stuur me een bericht of bel 06-42417873.

Bekijk hieronder verschillende voorbeelden van de senioren-fotoshoot. Klik op de foto’s om de fotoreportages te bekijken.