Zakelijke fotografie

Reportages voor bedrijven

Wil je jouw bedrijf in beeld laten brengen? Met echte beelden, zonder opsmuk? Ik maak fotoreportages bij evenementen, bedrijven, kleine ondernemers en zorginstellingen.

Maak jezelf en jouw bedrijf zichtbaar door foto’s te laten maken die je kan gebruiken bij je uitingen op bijvoorbeeld social media en op je website. Je ontvangt een mix van foto’s, variërend van portretten, actiefoto’s en eventueel productfoto’s die een totaalbeeld vormen van jouw bedrijf. Altijd gemaakt met oog voor detail.

Zakelijke fotografie met natuurlijk licht

Ik laat jou en je bedrijf zien op een eerlijke manier. Zoals het is. Op een bij jou passende locatie. Dit kan je eigen locatie zijn, denk aan je kantoor of bedrijfslocatie. Of je kiest voor een locatie in de natuur, zoals bijvoorbeeld de Loonse en Drunense Duinen of de Spoorzone in Tilburg.

Om de natuurlijke sfeer te behouden fotografeer ik zo veel mogelijk met natuurlijk licht. Dit zorgt voor enerzijds een fijne uitstraling en het zorgt er tevens voor dat jij niet afgeleid wordt door flitsers of andere installaties. Daardoor sta je nog ontspannener voor de camera.

Ook een goed gevulde beeldbank?

Wil jij een goed gevulde beeldbank? Neem dan contact met me op via email of bel naar 06-42417873. Samen brengen we je visie tot leven. Ik sta voor je klaar en denk graag met je mee.

“Wow wat een mooie foto’s. Ik ben er echt super enthousiast over!
Er komt direct allerlei inspiratie naar boven om over te schrijven en deze foto daarbij te gebruiken. Daar ga ik vanmiddag mee aan de slag.
Ik ben er echt heel blij mee. Dank je wel!”


Willemien Jobsen – Praktijk voor verlies-en rouwverwerking

Wil je foto’s laten maken voor je bedrijf? Dan hebben we eerst contact over je wensen en verwachtingen. Ik bel je dan graag even. Aan de hand daarvan maak ik een passende offerte voor je.