Zakelijke fotoshoot

zakelijke fotoshoot zp-er

Zakelijke fotoshoot

Zichtbaar zijn als ondernemer

Als ondernemer wil je je bedrijf zichtbaar maken voor de buitenwereld. Daarbij speelt beeldmateriaal een belangrijke rol.
Een zakelijke fotoshoot zorgt voor een goed gevulde beeldbank en daarmee geef je een inkijkje in je bedrijf en laat je zien wie je bent. Potentiële klanten moeten je eerst een beetje leren kennen en als het aanspreekt wat ze zien gaan ze pas zaken met je doen.
Belangrijk dus om je zakelijke beeldbank op orde te hebben en eerlijk te laten zien wie jij bent!

zakelijke fotoshoot zzp-er met praktijkruimte. Behandelmethode in beeld brengen.
Zakelijke fotoshoot in de praktijkruimte van Willemien, waarbij we een behandelmethode in beeld brachten.

Beeldmateriaal voor je bedrijf komt op veel plekken terug. Denk aan je profielfoto op social media, natuurlijk je post op social media en je website. Maar foto’s kunnen ook een bijdrage leveren op je visitekaartje, bij je email en bij reclamefolders.

Mensen willen graag weten wie je bent. Hoe laat jij dat zien?

portretfotografie bij zzp-er
Portretfoto bij oesterzwammenkwekerij Zuiderzwam

Hoe gaat een zakelijke fotoshoot in z’n werk?

Meestal kom ik naar je toe zodat ik je kan fotograferen in je eigen omgeving. Dit kan je werkplek zijn of een buitenlocatie die aansluit bij wat je doet.

Tijdens een zakelijke fotoshoot word je gefotografeerd puur en eerlijk, zoals je bent. We maken een portret, voor bijvoorbeeld social media, en we maken een reportage van de kern van je werk.
Afhankelijk van je wensen word je werkruimte gefotografeerd terwijl je aan het werk bent of we zetten je producten op de foto. Ook kunnen we een reportage maken in de natuur waarbij je zelf (en je evt. product) centraal staat. Dit afhankelijk van welke sfeer je wil laten zien.

Er word gefotografeerd met natuurlijk licht wat zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Ook is de sfeer hierdoor wat gemoedelijker waardoor je je eerder op je gemak voelt.

Wil je kennismaken of meer informatie?
Bel me gerust 06-42417873 of stuur een mailtje.